söndag 27 oktober 2013

Update: Alternativen blir färre hos iTUX om du vill ha det största TV-kanalerna

Nu finns det kanske bara tre dominerande TV-operatörer kvar i stadsnätet iTUX; Com Hem, Viasat och Telenor. Tele2's TV-del kommer troligen att säljas vidare till Bredbandsbolaget, läs mer om det här.
Samt att Canal Digital's kabel satsning hos iTUX troligen kommer gå under just Bredbandsbolaget eftersom det är av samma ägare, Telenor. Tidigare har Bredbandsbolaget meddelat att man kommer erbjuda sina tjänster hos iTUX, läs om det här.

Uppdatering: Man kan fortfarande teckna "Tele2" TV-abonnemang och det kommer fungera precis som vanligt enligt ett uttalande från Tele2. Tidigare kunder kommer inte beröras av ändringar, samt att fler kanaler kan vara på väg.

Blev iTUX som det var tänkt ?


Utav de just nu sju TV-operatörerna hos iTUX är det endast tre operatörer kvar med det största kanalerna 1 till 10 i utbudet. På en tidigare sida har jag listat övriga fiber TV-operatörer med olika utbud. Här är det tre alternativen om du vill ha kanal 1 till 10 hos kommunikationsoperatören iTUX:

Nyhet!
Nu finns även Telia hos iTUX:

Telia Mellan - 198:-/mån.


Grund + Nöjespaket
Tele2 TV - 128:-/mån


Com Hem - TiVo Bas - 149:-/mån

Bredbandsbolaget - T1 Bas - 169:-/mån


2 kommentarer:

  1. Har ni helt glömt bort Telia som har tagit många marknadsandelar bara det senaste året. Jag själv och hela grannskapet söder om söder i Sthlm har fått Telias fiber indragna i våra hus som komplement till ComHem och jag vet att majoriteten av de i mitt hus har övergett Com Hem för att satsa på det betydligt billigare Telia men som ändå har ett bättre utbud.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uppdaterad! Nu finns även Telia.

      http://itux.se/nyheter/iTUX-och-Telia-tecknar-avtal/

      Radera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.